Гланцирането на косата се постига с безцветна боя, която съдържа комплекс от активни козметични съставки, олео-елементи, полимерът Topcoat и масло от кайсиеви костилки, които съставки от своя страна осигуряват надеждна защита на косъма и придават траен блясък на косата.

На повърхността на косъма се формира силно устойчив филм, отразяващ светлината, но и защитаващ косъма от вредните въздействия на околната среда. Косата придобива дълбок и траен блясък, постигнат с нежна грижа.

Процедурата е абсолютно безвредна и представлява нанасяне на безцветна боя ( няма нищо общо с амонячните бои) по дължината на косата, която „обгръща” косъма и го прави по-защитен и лъскав.

Крайният ефект е по-бляскава, лъскава коса. Може да се прилага за всякакъв тип коса- нeбоядисвана, боядисванa, къса, дълга, гъста и т.н. Процедурата трае около 10 минути и може да се прилага всеки месец, твърдят от blog.stephan.bg.

Разработена е специална лечебна процедура за възстановяване на структурата на косъмчетата, която се нарича молекулярно гланциране.

За кого е предназначена тази процедура

Чупливата, суха и изтощена коса с разделящите се краища свидетелстват за повредените кутикули и е необходимо да обърнете внимание на тази уникална технология. Тя укрепва косъма отвътре я прави наситена и ярка.