Необходими продукти:
8 твърдо сварени яйца,
1 сурово яйце,
ситно нарязан магданоз,
2 с. л. олио,
1 ч. л. оцет,
брашно,
олио,
сол,
черен пипер.
Начин на приготовление:
Срежете обелените сварени яйца на две по дължина. Внимателно извадете жълтъците и ги поставете в купа. Добавете олиото, оцета, магданоза, солта и пипера. С вилица намачкайте всичко, докато се получи равномерна смес.
С малка лъжичка напълнете белтъците с тази смес. Оваляйте ги внимателно в брашно и в разбито сурово яйце. Запържете ги в сгорещената мазнина 1-2 минути и ги оставете да се отцедят върху кухненска хартия. Яйцата могат да се сервират и топли, и студени.
Четете още: Вкусен омлет с гъби