Автор
Woman.bg

Есенната брит мода, представена от известните англичани

Английската столица Лондон се отъждествява с дъждовно време, едно особено усещане за уют, Burberry стил, включващ тренчкот и модерни чадъри, много каре и много цвят.

Херцогинята на Кеймбридж Кейт, певицата Ели Голдинг и моделката Кара Делевин са представителки на течението на брит модата, притежават собствено усещане за стил и често попадат в класациите за най-добре облечени знаменитости.

Днес представяме на вашето внимание брит-модата, която е актуална в момента в английската столица - небрежна, секси и в същото време впечатляваща.

Пепит от Кейт Мидълтън и Кара Делевин

Класната херцогиня на Кеймбридж е фен на дрехите от пепит и обича да ги носи по официални поводи. В случая тя е облякла такава на Ralph Lauren във вариант полу-риза. Без да изневерява на строгия стил, тя раздвижва визията с нежен тънък колан.

Кара Делевин, от своя страна също е повлияна от пепитената тенденция, но й придава свой собствен почерк - в бордо и цвят "гочица".

Кожa от Ели Голдинг

Певицата притежава небрежен спортно-елегантен стил, който приляга много на музиката, която прави. Тя добавя edgy усещане към стилистиката на карето чрез къса пола в черен кожен плат. Кожа плюс каре определено може да се счете за най-печелившата комбинация на есента, едновременно секси очертаваща силуета и напомняща шотландската традиция на карираните полички.

Тартан от Кейт Мос и Ема Уотсън

Моделката с непреходен чар има предпочитания към тартана и неговото кадифено есенно усещане. Риза или панталон в тартан(или класическото шотландско каре) ще направи есенните дни по-топли и в същото време ще добави нестанртен чар към визията ви. Роклята от този плат също е много практична и стои стилно в комбинация с черен чорапогащник и високи ботуши, чизми или от актуалния велур.