Автор
Woman.bg

Деним+дантела: Неочаквано добра морска комбинация

Джилиан Харис е едно от онези лица, които са всестранно развити: по професия е интериорен дизайнер, водещ на телевизионно шоу, моден блогър и вдъхновение за много жени по света!

Това, което харесваме в нея е, че винаги знае как да ни изненада, особено що се отнася до тенденции в облеклото, които налага. Днес ще се спрем на нейното предложение за свежа и ефектна комбинация между деним и нежна дантела.

Съвети от стилистите: 5 женствени цветови комбинации

Както виждаме от снимките в блога й jullianharis.com, денимът в светъл нюанс перфектно се допълва от бяла дантела за едно нежно морско излъчване за летните дни.

Няколко пъти вече сме писали, че гащеризоните - в дълъг и къс вариант се завръщат на мода, като класическият такъв с презрамки получава освежаване с красиви аксесоари: чанта с ресни в кънтри стил и модерни кръгли слънчеви очила с леопардов принт.

Препоръчваме ти да се спреш на едра дантела, както и къс класически гащеризон за една изчистена, но докосваща с елегантност визия, бижута в златно и класически красив часовник, както е направила Джилиан.

Летен разкош от модните блогърки: Сатенена рокля

А на вас, момичета, допада ли ви тази визия и бихте ли се облекли по подобен начин за морето тази година? Очакваме мнението ви в коментарите по-долу!