Автор
Woman.bg

Да или Не: Визиите на Кейт Мидълтън на Уимбълдън

Кралските особи са от онези известни личности, чийто изтънченост и стил се коментират навсякъде по света, а милионите им фенове следят всяка тяхна изява.

На тазгодишния британски турнир по тенис Уимбълдън тя беше подбрала интересни, но елегантни тоалети в различни цветове, които не са прекалено натрапчиви, но в същото време правят впечатление.

Роклята в ярък оранжев цвят с дължина до коляното, с която тя се появи ни харесва изключително много, защото е едновременно елегантна и нестандартна за лятото.

Кръщенето на принцеса Шарлот

Сякаш взета директно от дрескода на тенис корта, роклята в бяло и тъмно синьо с лек кант е изключително в стил preppy, елегантна и изключително много отива на стила на Кейт Мидълтън.

За аксесоари тя беше подбрала най-различни клъчове - от такива с леопардов принт, до такива от органични материи, както и класически черни в стил Chanel.

Модно впечатление тя направи и с рокля в бяло с етажирани пластове, както и в изчистен син тоалет с принт, така нетипичен за имиджа на кралски особи.

Както отбелязаха фенове на семейството, Кейт разчупва стереотипа за скучен кралски гардероб, като залага едновременно на класиката и ефирността.

Брад и Анджелина се сприятеляват с кралското семейство