Автор
Евелин Попадийна

Евтини дестинации около Средиземно море

Българите сме големи късметлии, тъй като имаме бърз и лесен достъп до Средиземно море. Този регион винаги е бил на първо място по съотношение цена-качество.

Ако все още не сте планирали лятната си почивка, ви предлагаме няколко дестинации, които ще оставям незабравими спомени у вас.

Турция
В Турция ще се насладите на великолепното обслужване и вкусната храна. Там е евтино и има огромен избор от хотели, които предлагат all inclusive и още куп удобства, необходими за страхотна почивка.

Египет
Египет има средиземноморски курорти и местните най-често предпочитат да почиват там. Освен това тези места са от европейска класа, предлагат all inclusive и добри цени. Ако планирате да опознаете Египет, да посетите Кайро и Александрия, се отдайте и на няколко дни релакс на плажовете на Мерса Матрух и Порт Саид. Там ще се насладите на красиви пясъчни плажове с лек наклон към морето и брегова ивица с пещери.

Тунис
Тунис също има излаз на Средиземно море. Предлага мек климат, отлични плажове, руините на Картаген и пясъците на Сахара, колониален вкус и разнообразие от курорти.

Черна гора
Колкото и да не ви се вярва, цялото крайбрежие на Черна гора е разделено на условни ривиери, има частен островен хотел на име Свети Стефан. Единственото лошо е, че хотелът може да се види само при екскурзии, тъй като нощувката там е много скъпа, а настаняването става само с покана. Черна гора остава един от любимите европейски средиземноморски курорти, там има всичко – планини, море и зеленина, древния град Будва е с 500-годишна история, разнообразие от нощни клубове и много добри хотели за семейства с деца.

Идеални за разходка: 10 екопътеки в България
ПЪТЕШЕСТВИЯ
Автор Евелин Попадийна

Идеални за разходка: 10 екопътеки в България

Автор Евелин Попадийна