Момичета, сигурно вече сте разбрали, но да затвърдим – финалът за Световната купа по футбол е ясен.

Холандия ще срещне Испания в исторически двубой в неделя вечер. Разбира се, двубоят ще бъде изигран на вече емблематичния за Йоханесбург стадион Soccer City.

Ние представяме последните си двама горещи любимци от зеления терен, а най-отдолу ви предлагаме да изберете най-сексапилния играч от ЮАР 2010 чрез анкетата ни.
А сега последната двойка:

Грегори ван дер Вил

Възраст: 22

Отбор: Холандия

Секси плюсове: една от младите надежди на Холандия и титуляр на Аякс спечели тазгодишния приз на името на именития си сънародник Йохан Кройф за най-добър млад играч в родината си.

Играе като десен защитник, а треньорът на националния отбор заяви неотдавна, че малцина се справят толкова добре на тази позиция.

Грегори не е особено палав и личният му живот все още не се обсъжда от медиите, но имайки предвид силния интерес от големи европейски отбори към него, тепърва ще слушаме за завоеванията му.

Червен картон: на 14-годишна възраст е даден под наем от младежкия отбор на Аякс, защото е характеризиран като „труден“ за дисциплиниране. След това обаче се връща в школата победоносно – почти веднага намира място в мъжкия отбор.

Жерард Пике

Възраст: 23

Отбор: Испания

Секси плюсове: роден е в Барселона и е възпитаник на футболната школа на едноименния тим. Дядо му е бил президент на отбора в миналото.

През 2004-та Жерард напуска Барселона за цели 4 години в полза на Манчестър Юнайтед.

Той е един от четиримата футболисти в света, които са печелили Шампионската лига две поредни години с различни отбори.

Червен картон: преди няколко години беше заснет в доста компрометиращ момент със Златан Ибрахимович, но побърза да опровергае слуховете, че е гей.

Имаше кратка, но бурна връзка с Даниел Лойд – британският модел на бельо, известен с колекцията футболисти в своето легло (включително Теди Шерингам, Маркус Бент, Джърмейн Колин Дефо, а последният е Джейми О'Хара, от когото тя ще има дете).

Последното гадже на Жерард е Лиза Лазарус, родена в Уелс, но връзката им май приключи.