Време е за малко футболни страсти, все пак сме в средата на месеца, посветен на Световното първенство по футбол.

Убедени сме, че не си водиш статистика кой е голмайсторът на надпреварата в ЮАР досега, но не ти итрябва. Ние предпочитаме да подреждаме атлетичните играчи не по голови постижения, а по сексапил.

Ето и следващите двама:

Неманя Видич

Възраст: 28

Отбор: Сърбия

Секси плюсове: Защитникът от Балканите играе в Манчестър Юнайтед от 2005-а и е сред титулярите за своя национален отбор.

Висок е 188 сантиметра и е доста атлетичен, за това всееки път с нетърпение очакваме края на мачовете му, за да си размени фланелката с някой играч от противниковия тим...

Типичните му балкански черти в светъл вариант пък определено засилват чара му.

Червен картон: При победата на Сърбия над Германия в сегашното световно първенство Неманя игра с ръка и отборът му беше наказан с дузпа за това, но имаше късмет тя да не доведе до гол в полза на Германия.

Иначе сърбинът е обвързан – още през лятото на 2006 г. Той се ожени за своята сънародничка Ана Иванович, с която вече имат двама сина.

Карлос Боканегра

Възраст: 31

Отбор: САЩ

Секси плюсове: Капитанът на американския отбор е от мексикански произход по бащина линия, но е взел от това най-екзотичните и привлекаателни черти.

Карлос играе в Европа от 2004-та – първо е бил в английския Фулъм, а от 2 години е във френския Рен.

Позицията му е защитник, а ние изобщо не бихме се разсърдили подобен симпатяга да ни защити с мощните си рамене... А освен това има страхотни зелени очи.

Червен картон: Не знаем нищо за личния му живот. Едно е ясно – често сменя мацките в леглото си и сред тях преобладават моделките.

В интернет се носят доста негативни слухове за потентността на Карлос, но не им вярваме особено.