Е, Световното първенство по футбол навлезе във фазата на директните елиминации и остават броени дни до Големия финал.

Ние обаче още не сме готови със селекцията си от ЮАР 2010, която включва най-сексапилните момчета на зеления терен в това издание на надпреварата.

Ето и следващите двама:

Роке Санта Круз

Възраст: 28

Отбор: Парагвай

Секси плюсове: Неслучайно през 2006-та бе избран от немското списание Kicker за най-сексапилният играч в турнира на FIFA, а Die Welt го определи като най-горещия футболист на тогавашното Световно по футбол.

Роке Санта Круз е наистина мнооого готин – висок е 188 сантиметра, играе като нападател и има онзи дискретен латино чар, който покорява жените от раз.

От 2009-а е в английския Манчестър Сити след години на успешна кариера в Германия, но кой знае къде ще продължи след сегашното първенство.

Следващият мач на Парагвай е срещу Испания в събота, а голямата звезда в отбора от Южна Америка е именно Санта Круз.

Споменахме ли, че е огнената зодия лъв...?

Червен картон: Женен е за Жизел Таварели, и то още от 2003 г. Имат син и дъщеря, с които футболистът прекарва всяка свободна минута.

Рафаел ван дер Ваарт

Възраст: 27

Отбор: Холандия

Секси плюсове: Има смесена кръв – майка му е испанка, а баща му – холандец. Израснал е в къмпинг, където започва да играе футбол.

Позицията му е полузащитник, но често се включва в атаките на съотборниците си.

Играл е за родния Аякс, а сега е в Реал Мадрид, а ние дебнем само размяната на екипи накрая.

Червен картон: Рафаел е по-известен с ослепителната си съпруга – Силви. Двамата сключиха брак през 2005-а и имат син.

Освен това особено изненадващо решение през същата година – въпреки интереса на много европейски грандове, холандецът отиде да играе за германския Хамбургер, което изненада специалистите. Но важното е, че сега е на мястото си.