Остава по-малко от седмица до грандиозния финал на Световното по футбол, а ние вече попълнихме нашия секси отбор.

Всъщност, почти, защото на толкова голям форум не може без равностойни резерви. Точно за това ще представим и двама играчи от отбори, които сравнително бързо напуснаха надпреварата (което не значи, че техни играчи не заслужават внимание...).

Ето и следващите двама:

Клаудио Маркизио

Възраст: 24

Отбор: Италия

Секси плюсове: роден в семейство на футболни фенове, Клаудио е на стадиона на Ювентус за почти всяко тяхно домакинство още от дете. Неслучайно става част от младежкия отбор на клуба, а след играе и за мъжкия, както и за националния тим.

Наричат полузащитника „Малкият принц“ – прякор, който му дава известен футболен коментатор на Апенините.

Червен картон: женен е, при това от 2 години, за блондинка на име Роберта. Нищо необичайно дотук, освен че баща й е играл за Торино като млад и мацката остава верен фен на този отбор. Независимо, че любимият й мъж играе за Ювентус...

Йоан Гуркюф

Възраст: 23 (след 5 дни става на 24)

Отбор: Франция

Секси плюсове: невероятно чаровен и много секси – това е Йоан, който все още не си е извоювал титулярно място в националния отбор на Франция, но все пак има много време за това.

Играе в Бордо и е потомък на спортисти – баща му е бил футболист, а сега управлява футболен клуб, майка му е бивша баскетболистка, а брат му е колоездач и плувец.

Полузащитникът освен всичко се интересува доста от мода и се облича много стилно.

Червен картон: носят се упорити слухове, че Йоан е гей или поне бисексуален, въпреки че са го виждали с доста моделки.

Последното попълнение в списъка беше Мари Стей, с която започнаха връзката си миналото лято, но след това се разделяха и събираха няколко пъти.

Статусът на Гуркюф в момента е неясен в личен план.