Свикнали сме да виждаме супер моделите в целия им блясък по подиуми и корици на модни списания. А питали ли сте се как изглеждат те без капка грим, перфектна прическа и бляскави тоалети?

Един от най-успешните ангели на „Victoria's Secret” Кандис Суейнпол може да се похвали с перфектни мерки, стегнато тяло, изключително красиво лице и гладка кожа. Тя притежава естествена красота, за която много от нейните колежки биха й завидели.

Кандис Суейнпоъл е добре позната на ценителите на женска красота. Тя има ангелско излъчване и в реалния живот! Това го доказва следната снимка, която блондинката сподели в социалната мрежа. На нея блондинката е по бански и косата й е пригладена назад, разкривайки безупречната й кожа. Под нея тя написа: „So fresh and so clean. Добро утро!“

Кандис сподели повече фотоси, на които е по бански и от тях определено се вижда, че манекенката се наслаждава на екзотичната си почивка.

26-годишната звезда за пореден път демонстрира перфектна физическа форма и неподправен секапил.

Четете още: Кандис Суейнпоъл разкри тайната на връзката си

В интервю за сп. Maxim блондинката признава, че й е отнело много време докато се почувства самоуверена и секси в собствената си кожа.

Кандис споделя, че не обича да се глези прекалено много със специални козметични процедури за кожата и предпочита да се поддържа с по-естествени методи. Тя пие много вода и осигурява на тялото си достатъчно време за почивка.

Ангелът на „Victoria's Secret” също така признава, че масажира кожата на лицето си с масло за лице и по този начин стимулира лимфния дренаж. Според нея това действа като естествен лифтинг за лицето.

Тайната за сияйна кожа на звездата се крие в основата за грим която използва. Кандис винаги нанася силен овлажнител на кожата на лицето си и основа за грим с отразяващи светлината пигменти.

Е, момичета, не е нужно да разполагате с милиони долари, за да изглеждате ослепително!

Припомняме ви, че Кандис съвсем наскоро се превъплъти в ролята на Мерилин Монро с помощта на продуктите на бранда "Max Factor". Южноафриканката дебютира в този образ с емблематичните черти на визията – обемни букли и алено червени устни.

Четете още: Какво се опитва да ви каже косата ви