Британската модна дизайнерка Виктория Бекъм отрича твърдението, че зад главозамайващия й успех на моделиерка се крие славата й на футболна съпруга.

40-годишната звезда признава, че да се докаже в модната индустрия не е било никак лека задача, а многобройните й почитатели действително са й били от помощ.

Въпреки че Бекъм е добре запозната с тежестта на фамилията си, тя далеч не разчита само на нея. "Най-хубавото на това да си известен е притежанието на глас, който хората слушат. Имам предвид че, мога да си спечеля много внимание, без да разчитам на постоянна реклама.

Четете още: Честит рожден ден, Виктория!

Бившата певица, която направи своя дизайнерски дебют през 2008 г. по време на Седмицата на модата в Ню Йорк, споделя колко много й е тежала мисълта, че всички критици очакват провала й.

"Всички смятаха, че никога няма да се получи, защото това е модна линия на знаменитост, следователно няма шанс. Аз не тръгнах с очаквания, нямах желание да се доказвам на никого освен на себе си", спомня си красавицата.

Съпругата на футболната легенда Дейвид Бекъм е фокусирала цялото си внимание върху модната империя, носеща нейното име, и изобщо не държи да се появява на всички светски събития.

"Съсредоточила съм се върху работата и колекциите ми, не държа да бъда снимана на всяка крачка", заключва Бекъм.

* Карл Лагерфелд и Виктория Бекъм

Източник: БГНЕС

Четете още: Виктория с парти на тема коне