Виктория, освен с всичко останало, е известна и със следобедните си закуски от шепа макадамия и замразени зърна грозде, както и с диета от печена риба и сурови зеленчуци, с която поддържа и ще продължава да поддържа прословутата си стройна фигура, независимо дали ще роди още 4 деца.

Но Виктория Бекъм настоява, че е досущ като всяка друга жена на тази планета. Дори дизайнерските й творения се предлагат в различни размери и са създадени така, че да пасват на почти всеки тип фигура.

Това споделя в най-новия брой на сп. Harper's Bazaar, за което тя засне красива фотосесия.

И независимо от противоречивата си слава тя продължава да върви напред, да се доказва като дизайнер и перфектна съпруга и майка, сдържано и професионално подхожда към публичността си и с това сякаш все повече печели симпатии.

Интервюто за списанието е придружено със снимки на Виктория, вдъхновени от фотографски портрети от миналото на икони като Мерилин Монро и Елизабет Тейлър.

Пош твърди, че откакто е станала дизайнер предпочита да носи предимно свои дрехи – за да е основен посланик на модата, която създава, както и за да е по-близо до клиентките си.

Но признава, че работата по колекциите не винаги е лесна и вдъхновяваща:

„Беше ми много трудно да работя, докато бях бременна и просто не можех да върша всичко. Част от процеса на създаване е да стоя в ателието по бикини и да се увивам с различни платове. И ми беше трудно с новото ми тяло.”

Виктория се доказва на модната платформа от няколко години насам и най-накрая успя да спечели и първото си голямо признание по време на Британските награди за мода в категорията „Designer Brand of the Year”.

Виктория не знаела как да се държи от щастие в мига, в който чула да произнасят тържествено името й.

„Когато слязох от сцената се разплаках на няколко пъти, не благодарих на хората, на които исках, беше наистина странно. Но мисля, че хората видяха истинската ми същност... И истината е, че щях да се чувствам много по-удобно, ако по това време бях по пижама с Дейвид и децата пред телевизора.”

Моделите на Виктория Бекъм могат да се видят в гардероба на много звезди. Последната известна дама, която се облече в рокля на Пош бе най-новото пеещо мамче – Бионсе.

Но дамата, върху която Виктория иска да види своя дреха е актрисата Тилда Суинтън, която намира за „интригуваща, много стилна и напълно разбираща от мода.”

Пош споделя и коя е любимата й модна марка:

„Аз съм абсолютно зашеметена от Prada. Всичко, което творят е гениално. Никога не съм я срещала (Мучия Прада), но всичко, което прави – мода, коса, грим, шоу, всичко, което представлява бранда ме впечатлява.”