Колекцията от чанти за сезон пролет-лято 2012 на гуруто в модата Марк Джейкъбс обра овациите на Седмицата на модата в Ню Йорк.


Талантливият дизайнер, любимец на звездите, представи своите пролетни предложения, обещаващи да внесат много класа и стил в гардероба на всяка дама.


Колекцията се откроява с голямо разнообразие на форми и цветове, превръщаща се в едно своеобразно женско кътче от рая, където и най-претенциозната душа ще може да намери своята мечтана чанта.


Цветовата палитра е изключително богата, открояват се както бели и кремави тонове,така и по-предизвикателните електриково жълто, сребристо, искрящо зелено и небесно синьо.Творецът е заложил и на класическите модели в черно, бордо и бежово.

Размерите варират от малка дамска чанта до голяма и практична, можеща да събере целия арсенал от принадлежности съпътстващи една жена. Формите са разчупени с провокиращи и игриви елементи.

Чантите на Джейкъбс са идеално допълнение към спортно елегантния вид, придавайки едновременно закачлива визия и усещане за шик.

Те лесно могат да комбинирани както с изчистен чифт дънки и сако, така и с дълга пола или ефирна лятна рокля, изборът оставаме на вас. Едно е сигурно-не можеш да сгрешиш с Джейкъбс.

Всички останали модели може да видите в нашата галерия!!