Автор
Woman.bg

Най-хубавото нещо, което мъж е правил за мен в леглото

Всеки от нас има своите индивидуални потребности както в личния, така и в сексуалния живот.

Някои търсят моменти забежки, други пък държат на сериозните отношения, а за трети добрият секс е водещ фактор в една връзка.

Днес сме решили да ви представим гледната точка на няколко момичета в своите 20 години, които разкриват какво е най-хубавото нещо, което мъж е правил за тях в леглото:

"Вдигна ме и ме положи на стената. След това хвана ръцете ми нагоре, за да не мога да мърдам. Определено си беше много възбуждащо", Джулия, 20.

"Анален секс и вибратор за клитора в същото време", Емили, 22.

"Попита ме: "Така добре ли ти е?". Това беше първият път, в който някой изобщо се е интересувал дали изживяването за мен е толкова хубаво, колкото и за него. Накара ме да се почувствам специална и ценена", Ели, 20.

"Мъжът, с когото съм в момента, обожава оралната любов. Няма нищо по-хубаво от това да поглеждам надолу и да виждам лицето му, когато го прави и чака моята реакция. В същото време обичам да оставя малки белези по бедрата ми", Лин, 24.

"Веднъж с един мъж решихме да правим най-смешните позиции от Кама Сутра. Беше най-запомнящият се и невъзможно труден секс, който съм правила", Джени, 21.

Какво казва любимата ви музика за сексуалния ви живот?

"Секс под душа. Бяхме в банята и той просто ме взе в един момент и ме опря на стената, страхотно беше, защото се случи спонтанно и агресивно", Карън, 26.

"Настоящият ми приятел има запазена марка: започва да ме целува по гърба, след това се премества на врата. В същото време гали зърната ми. Това за мен е най-възбуждащото нещо", Джасмин, 24.

"Изненада ме с лубрикант и с вибратор. Няма нищо по-хубаво от това да усетиш, че някой мисли за теб и твоето удоволствие", Каиа, 23.

"Целуваше ме по цялото тяло, ефектът е поразителен", Еми, 23.

Някой май има спешна нужда от секс!?!