Автор
Woman.bg

5 типа мъже, които да изхвърлиш от живота си, преди да чукнеш 25

Има определен тип мъже, които не носят никаква "добавена стойност" в живота ни, даже напротив - добре е да се отървем от тях, преди да е станало късно.

Със сигурност предстоящият ти 25-ти рожден ден е датата, преди която е хубаво да си направиш равносметка относно това кои хора да оставиш и кои да "изхвърлиш от живота си завинаги".

Ние сме тук, за да ти разкрием 5-те типа мъже, които да зарежеш със сигурност, преди да чукнеш тези заветни годинки.

Мъжът, на когото му пукаше повече за приятелите, отколкото за самата теб

Този мъж oпределено не е за теб, и сама знаеш добре това! Всеки път имаше нещо друго да свърши, но не и да се види с теб, или да ти покаже, че те обича с мил жест.

Мъжът, чиято представа за добра среща беше футболен мач

И ти се правеше, че ти е интересно, когато ти говори за мачове, бокс, Формула 1 и...дори онази прословута бира, която ама никак не ти харесва. Game Over, между вас всичко свърши!

След няколко развода те най-накрая откриха любовта - I част!

Мъжът, когото всички твои приятелки много харесваха, но не и ти

Сещаш се - душата на компанията, разказва вицове и е любимец на всички. Когато обаче останете сами е скучен, или пък няма химия между вас.

Мъжът, за когото имаше табута в секса

Това е от онзи тип мъже, които отказват експерименти в сексуално отношение. Не си заслужава да правиш компромиси и да бъдеш с него.

Мъжът, който винаги избираше музиката и филмите

Когато ставаше дума за това да избирате какво да правите, той винаги имаше своето мнение. Къде отива свободата на мисълта ти тогава?