Позната ситуация: вече е ясно, че всичко е свършило, че нещата между вас няма да потръгнат.

Не ви остава нищо друго, освен да си кажете "сбогом" без лоши чувства и задни мисли. Тогава в мислите се прокрадва и още една възможност за последно да си прекарате добре и тя е чрез секс за сбогуване.

Ето кои са неговите предимства:

Ще бъде качествен

Този вид общуване ще бъде без заобиколки, без обвързване, просто чист, животински секс. Тъй като е за последно всички задръжки ще паднат.

Няма никакви задни мисли

Вместо да мислите докъде ще доведе това, можете да се отдадете напълно на момента. Така ще имате възможност да бъдете на гребена на вълната, без да мислите дали ще паднете.

Каквото и да стане, ще запомните раздялата с хубаво

Емоциите от секса на сбогуване ще ви държат още дълго време. По този начин ще помните именно момента преди да се разделите - този, в който сте си прекарали добре.

Ще си осигурите необходимото количество секс за седмици напред

Тъй като той ще замине, е вероятно да не правите секс за няколко седмици напред, докато преживеете раздялата. Затова си осигурете необходимото количество оргазми сега.

Ще се почувствате по-добре

Вярвате или не, това ще ви накара да бъдете по-щастливи. Заради хормоните, които отключва секса, това ще доведе до по-добро настроение и няма да се чувствате депресирани.