Автор
Woman.bg

Най-добрите зимни душ гелове, според родните beauty блогърки

Днес ще ви представим порция от любимите душ гелове на родните beauty блогърки с подчертан "зимен" аромат, внасящи усещане за сладък семеен уют.

Обичаме тези момичета, които споделят опита си онлайн и всеки път улесняват избора ни на козметика!

За студените вечери, в които не ви остава нищо друго, освен да си вземете топъл душ преди лягане, опитайте следните душ гелове.

Душ гел Balea (серията Limited edition, която върви в момента)

"Изобщо, ама изобщо нямах нужда от нов душ гел.. че и 400мл... Но новите аромати и ниските цени на Balea винаги ме изкушават.. Като гледам не съм единствена, защото рядко го виждам по рафтовете вече..", Теди от powderyourfacewithsunshine.

I love...малини и къпини

"...ексфолиант за тяло от линията Rasperry&Blackberry, чието плодово ухание в банята ми дойде добре в хладното време... Консистенцията на ексфолианта е мека и кремообразна, а скраб-частичките макар и видимо големи, не претриват кожата и не я дразнят. Напротив, резултатът е мека и добре почистена от мъртвите клетки кожа, без да е дехидратирана", Боряна от myhappypond.

Dove Purely pampering Almond cream with hibiscus

"Естествено, през по-студените дни кожата има нужда от нанасяне на лосион/бутер след баня, но тези душ-гелове не я изсушават допълнително.След баня усещам кожата си чиста, мека и хидратирана, а аз не искам повече :)", Веси, http://beautifullsin.blogspot.bg/.

Cottage Le Caramel

"Цветът му е карамелест, ароматът също, а пяната страхотна. Оставя кожата ми много добре измита и леко ароматизирана. А банята после поне 1 час мирише на него", Гергана от bunglebeautybox.blogspot.bg.