Автор
Woman.bg

Майли Сайръс - най-добре и най-зле облечена звезда

Майли Сайръс е единствената, която попада и в класациите за най-добре и най-зле облечените звезди през 2013 едновременно.

Модното падение на певицата беше скандалното й появяване на сцената на музикалните награди на MTV, облечена в латексово бельо с телесен цвят.

Майли изкупи греха си на Гала нощта на звездите на FGI с блестяща дълга рокля на Марк Джейкъбс.

Четете още: На коя й отива повече: Никол Ричи или Майли Сайръс?

Четете още: Идеи за страхотен зимен тоалет

Списание "Time" определи класирането на 21-годишната звезда с думите: "Шизофреничният стил на Майли тази година я постави и в двете ни класации, за най-добре и най-зле облечени звезди. След като цяло лято шокираше Америка с изключително провокативни дрехи, тя заяви пред MTV, че стилът й е нещо средно между "бял боклук и Шанел".

Блестящата зелена рокля с гол гръб е най-правилният избор за млада поп звезда. Без животинска кожа, без изплезени езици. Майли е ослепителна, дори елегантна.

Не е изненадващо, че актрисата Дженифър Лорънс е най-добре облечената звезда на 2013 г. с розовата рокля на Диор, с която беше облечена на церемонията на Оскарите.

Втората най-елегантна дама е дукесата на Кеймбридж Катрин с елегантния стил по време на бременността си.

Ким Кардашиян следва Майли Сайръс по петите с рокля за Givenchy, а Ан Хатауей е третата най-зле облечена звезда с прозрачната си рокля на Prada от нощта на Оскарите.

* Ким Кардашиян

Някои от другите имена в класацията за най-добре облечените знаменитости на списание "Time" са Риана, Джейн Фонда, Кейт Хъдсън, Марая Кери, Селена Гомес.

* Кейт Хъдсън

В списъка с най-зле облечените звезди виждаме имената и на Джъстин Бийбър, Кеша, Рита Ора и Джулиан Хю.

* Джъстин Бийбър

* Кеша

* Рита Ора