Преди дни ви показахме новото видео на Майли Сайръс, което се казва „We Can't Stop” и повечето от вас не бяха много очаровани от песента и най-вече от „новата“ визия на младата звезда.

Изглежда Майли наистина няма спирачки и няма да спре да шокира и изненадва феновете си с все по-оскъдни дрехи и визия, която според повечето не е подходяща за едно 20 годишно момиче.

Четете още: Майли Сайръс показа секси дупе

Явно платинено русата изпълнителка си е поставила за цел да бъде новата сексбомба на Холивуд, пускайки в социалните мрежи снимки в предизвикателни пози, на които изглежда доста слаба.

Най-новите снимки обаче показват една изключително слаба Майли, която гордо показва плоското си коремче, което е постигнала с много труд.



Рязкото ѝ отслабване доведе до заключението, че звездата страда от хранително разстройство и дава много негативен пример на своите фенове.

Майли залага на провокативен и шокиращ имидж, но дали това ще й помогне да остане на върха?



За своето участие в тв шоуто „Good Morning America” американската тийн звезда подбра тоалет, който се състоеше от къс топ с надпис „I love NY”, къси бели панталонки и ботуши над коляното с висок ток, множество бижута, червено червило, което лека полека се превръща в нейна запазена марка и червен маникюр.

Четете още: Gangsta, Майли!