Звездата двойка Майли Сайръс и Лиам Хемсуърт, за която от близо година се носят слухове, че са ту заедно, ту разделени, се появи заедно на червения килим на премиерата на новата лента "Paranoia" вчера вечерта.

„Paranoia” разказва за млад служител в телекомуникационна компания Алан Касиди (Лиъм Хемсуърт), който след една сериозна грешка е изнудван от своя шеф Никълъс Уайът (Гари Олдман) да отиде да работи за бившия ментор на Уайът Джок Годар (Харисън Форд) и да го шпионира.

Касиди попада в свят на богатство и привилегии, но трябва да намери начин да се измъкне, защото Уайът е готов на всичко, за да получи преднина в мултимилионната надпревара в комуникациите, включително и на убийство.

В лентата участват още Амбър Хърд, Джош Холоуей, Ембет Дейвиц, Джулиан Макмен, Лукас Тил, Ричард Драйфус и др.

Но нека се върнем обратно към влюбените гълъбчета Майли и Лиам, които допирнесоха за доста стил на червения килим. Това бе първата светска поява на холивудската двойка от зимата.



Майли, която сияеше от щастие, бе заложила на рокля от пролетно-лятната колекция на Proenza Schouler, комбинирайки я с бели обувки с остър връх, бяла дамска чанта на Chanel и червен маникюр. Косата й бе пригладена на една страна, а очите подчертани с черен молив.

Двойката демонстрира привързаност и Лиам не изпусна своята годеница от поглед.



Двете млади звезди се сгодиха преди повече от година, но от доста време се говори, че двамата са в обтегнати отношения и че връзката им няма да устои. Много хора и техни фенове ги критикуваха, че са решили да се женят толкова млади. 20-годишната Майли гордо носеше своя годежден пръстен...



Половинката на Джони Деп, Амбър Хард също блесна с интересна рокля на събитието: