Ясно е , че звездните величия са всъщност най-обикновени хора и в даден момент не могат да сдържат апетита си пред простички изкушения като пица, пържени картофи и бургери. С какво световните актьори и музиканти обичат да заменят трюфелите и черния хайвер, научаваме от ezine.bg.

Младата певица Селена Гомес има страхотна визия. Едва ли някой би повярвал, че звезда от нейния ранг обича да прекалява с пържени картофки и кисели краставички.

Сърцето на сексапилната Никол Шерцингер се разтапя при вида на домашно приготвени гозби. Тя е на мнение, че не съществува нещо по-апетитно и здравословно от Хавайската кухня. Никол често набляга на месо, което задължително подправя богато.


Въпреки съвършеното си тяло Катрин Зита-Джоунс не е от хората, които изключват фаст фууда от трапезата си. Поне веднъж в месеца красавицата си позволява бургер и пилешки крилца. Катрин не скрива, че яде винаги това, което пожелае, и се чувства безкрайно щастлива от този факт.



Мъжете също не могат да останат железни пред вкусните изкушения. Актьорът Даниел Крейг не може да живее и ден без да похапне торта с ванилов крем.


Неговият колега Брад Пит пък буквално е пристрастен към пицата. Любимата му е тази с много домати и златисто сирене. Леонардо Ди Каприо също е страстен любител на пицата.



Бритни Спиърс има невероятна слабост към шоколада. Нещо-повече певицата смята, че шоколадът, комбиниран с плодове, може единствено да направи светът едно по-хубаво място за живеене. Без изобщо да се чувства виновна Бритни заявява гордо: Аз обичам шоколад!