Автор
Woman.bg

Коронясаха българка на конкурс в Доминикана

Мисис България Милениум 2013 - Малина Димитрова - се завърна от международния конкурс в Доминикана като победител в своята категория.

Тя пребори конкуренцията от 35 участнички от цял свят. Освен това си тръгна и с няколко ленти - за грация, чар и тоалет.

''Чувствам се истински щастлива- каза пред LOVE style Малина, стъпвайки на наша земя. - След доста напрегнати дни на репетиции, сутрин от 7 и вечер до 22 часа при 34 градуса и 80 процента влажност на въздуха, съм много доволна от представянето си. Признавам че се влюбих в Доминикана. Всичко там е толкова истинско - хората, природата, храната... Ухае на маракуя, папая, манго и ананс.

Всеки ден имахме представяне пред различно жури. Получих невероятна подкрепа от мениджърите на Канада, Бразилия и Филипини. Отначало мислих, че тези хора са гости на конкурса и чак ден преди финала разбрах, че те всъщност са конкуренти. Изключително съм им благодарна за невероятната подкрепа, която ми даде много сили.''

Както на всеки световен конкурс, така и на този, участничките се включили в благотворителни акции. Те посетили дом за сираци, а децата толкова им се радвали, че не искали да ги пуснат да си тръгнат.

''Вечерта на представянето на националните костюми беше незабравимо изживяване - разказва впечатленията си Малина Димитрова. Не бях виждала толкова красота на едно място. На самия финал пък получих много аплодисменти и хората станаха на крака и започнаха да викат ''България'', ''България''. Това ме разплака от радост. Щастлива съм, че публиката оцени мен и моите качества и ми даде много любов.''

Мисис България Милениум 2013 е впечатлена от хората в Доминикана и казва, че при първа възможност отново ще замине за тази прекрасна страна, която и донесе прекрасни емоции и разбира се, първо място в световен конкурс.