Вие като каква жена се възприемате? Силна, сладка, уравновесена, подредена, красива...? А смятате ли, че сте сексапилна и притежавате онова елегантно усещане за чар, което привлича мъжете?

Днес сме решили да помислим над това каква е наистина сексапилната жена и в какво се състои нейното изкуство на прелъстяването.

Тя има красива и нежна осанка

Тук включваме малко физически характеристики, които няма как мъжете да не забележат. И сами си знаете - не е важно колко дълги и прави крака имате, а по-скоро как ще се представите пред човека, когото харесвате. Разбира се, че стегнатото ви дупе ще бъде плюс, който той ще забележи и все пак - всичко е до това колко от вътрешната си красота показвате. Има някои жени, които го притежават вродено и други, които работят, за да го постигнат - перфектното умение за съблазняване.

Тя знае колко струва и не се страхува да го показва

Тук увереността играе голяма роля, тъй като мъжете определено си падат по жени, които знаят колко струват и какво искат. Не говорим за това да сте със самочувствие до небето, а по-скоро да се държите на ниво и да сте уверени.

Тя гледа право в очите

Директният контакт с очите е важен елемент не само от флирта, но и от цялостното държание. Сексапилната жена не се страхува да гледа в очите и чрез излъчването си да може да накара мъжа да прави точно това, което тя поиска.

Тя знае как да подчертава предимствата с подходящото облекло

Не говорим само за разголени дрехи къси поли, а за стилно облекло, което издава изтънченост. Сексапилната жена знае кога да сложи токчета и кога кецове, с кои дънки бедрата й ще изглеждат най-добре. В същото време познава толкова добре тялото си, че знае много добре как да застане, за да изглежда по-слаба, как да "хубавее" дори когато не върши нищо.

Тя не се страхува да говори директно

Без повече увъртане, сексапилната жена няма проблем с това да замъйне своя избраник у тях за "просто секс" или пък да каже в очите: "не искам нищо с теб".

Тя умее да играе играта небрежно и дори пренебрежително

Всъщност, мъжете все още са ловци и все още са привлечени от жени, които се държат сякаш са напълно недостъпни - един вид трофеи на стената. Играта и изкуството на флирта понякога са в това да се държите пренебрежително със силния пол.