Известните аристократични фамилии от миналото са имали огромно влияние върху тогавашния обществен живот - нека помислим например за Медичите и Борджиите, по чието управление Европа е в културния си разцвет.

Е, днес със сигурност не можем да се сетим за фамилия, която да има такъв огромен принос (може би Джоли-Пит, благодарение на хуманитарните си дейности). Можем обаче да се сетим за няколко наистина стилни рондини, които имат еднакво усещане за мода и дори диктуват съвременните тенденции.

Днес списание Vogue ни представя класация на най-известните фамилии в шоубизнеса, представящи определено течение в модата, превърнало се в тяхна "запазена марка". Вдъхновете се за собствената си празнична визия!

Семейство Джагър

Жените на Мик Джагър може да са много, но сред тях най-стилните са дъщеря му Джорджия Мей Джагър и нейната майка Джери Хол. С няколко думи техния стил може да се опише по следния начин: много леопардов принт, ретро кройки и любов към екстравагантните обувки.

Семейство Смит

Джейдън и Уилоу Смит, въпреки крехката си възраст, притежават моден вкус и определено се открояват сред тълпата звездни наследници. Небрежното излъчване и r'n'b стилистиката на дрехите са тяхна запазена марка, като обичат да комбинират спортни с елегантни елементи за интересна визия.

Семейство Фанинг

Нежни падащи свободно материи, бохо шик и пастелни цветове - няма да скрием, че това е една от любимите ни фамилии в стилово отношение! Русокоските са красиви, нежни и непринудени - точно като дрехите, които обичат да носят.

Коя е най-добре облечената звезда на галата Baby2Baby?

Семейство Кравиц

Когато баща ти е рок звезда от световна величина, няма как и ти да не се запалиш по рок енд рол стилистиката! Малко клош, малко глам, много черно и ето ти модния почерк на семейство Кравиц, който толкова харесваме.

Семейство Кардашиян

Нямаше как Vogue да не ги включи в тази класация, все пак са най-известната фамилия зад океана! Рокли с голе-е-е-еми деколтета, прилепнали тоалети и много блясък - това е стилът на известните дами Кардашиян.

Вдъхновение от звездите: Как да носите мини пола през есента