Ивана довери, че не харесва пластичната хирургия.

"Преди 10 години ходих в Канада и тогава ботоксът бе тотален хит. Представете си - ти си на 30 и кусур години, отиваш на ново място и там ти казват - ето това е най-голямата мода. И няма как да не пробваш. Въпреки че сега го смятам за тотална глупост", споделя певицата пред "Всеки ден".

Четете още: Пълно преобразяване: Момичето с най-големи устни

"Имах една ученическа бръчка на челото, която много ме дразнеше и исках да я премахна. И след като си инжектирах ботокс, тя изчезна", казва още певицата.

Ивана не пропусна да изкоментира и своята колежка Преслава: "Забелязах, че Преслава драстично е свалила доста килограми. На мен лично повече ми харесваше Преси преди, когато си беше по-закръгленичка, имаше по-детски вид. По-сладка беше. И аз съм правела безумни диети и ги споделях. По този начин обаче си докарах необратими проблеми с бъбреците", казва певицата.

* Преслава

Тя коментира и клюка по адрес на дъщерята на Глория. "Наскоро прочетох, че дъщерята на колежката ми Глория Симона е уголемила устните си. Аз също имам дъщеря и макар да е по-голяма - на 21 години, не съм съгласна да се подложи на такова нещо на най-невръстна възраст. Те са хубави, защото са млади. Ние се опитваме да се подмладим, докато те нямат нужда да си пълнят устните с това".

* дъщерята на Глория

Четете още: Ивана се мумифицира