Неустоима, привлекателна, сексапилна – това са определния, с които известната риалити личност Ким Кардашиян бива описвана, откакто попадна под светлините на прожекторите преди има няма 5-6 години...

За нея и останалите дами в семейство Кардашиян красотата стои над всичко останало и както сигурно предполагате, всяка от тях по един или друг начин се е доверявала на пластичната хирургия.

Със сигурност сте забелязали, че голяма част от вечната красота на Холивуд не е естествена. Тя е дело на най-добрите пластични хирурзи в града.

Започва се с нещо дребно и малко докато един ден не осъзнаят, че нещата са станали необратими и меко казано ужасни! За съжаление и в този случай магическият скалпел на някой доктор се е превърнал в наркотик за богатите и „перфектни“ Кардашиян, особено за приятелката на Кание Уест.

Само преди ден 32-годишната се появи с приятел в Бевърли Хилс, облечена в маслено зелена рокля по тялото, ниски сандали и сако. Освен доста големичкото й коремче (все пак Ким трябва да роди през юли), тя направи впечатление и с „пластичното“ си лице, което едвам се мърдаше.

Ким се стреми винаги да е блестяща, за да радва Кание, той от своя страна й помага тя да е облечена с вкус и й избира тоалетите.

Нека ви припомним, че наскоро бременната Ким си направи „вампирски лифтинг“, пускайки снимки в социална мрежа, на която лицето й изглеждаше потози начин:



Съмняваме се тази процедура да е била от най-приятните неща в света, напротив – снимките категорично показват друго нещо.

Вампирският лифтинг се състои в това, че от пациента се източва известно количество от собствената му кръв. Тя се пречиства и превръща в гел, който се инжектира в зоната на деколтето, под брадичката, в бузите и изобщо във всички проблемни зони, където ходът на времето най-ясно оставя своя отпечатък.

Вижте какво са сътворили чудесата на модерната пластична хирургия с лицето на Ким:



И ето как изглеждаше тя през 2010-а:

Четете още: Отвратително! Ким ще изяде плацентата си!