Азия и Европа, Куба и Япония… Звездите са съставили за вас звездни карти за наближаващата отпуска.

Стегнете си багажа и се насладете на пътуването! Винаги ще се чувствате комфортно в страна, чийто зодиакален знак съвпада с вашия.

Овен

Овенът е най-веселия спътник за безгрижна почивка. Той е щедър, креативен и сговорчив. Истинско удоволствие е да се радвате на компанията му. Ако планирате да пътувате до края на юни, насочете се към големи градове като Амстердам, Лондон или Барселона. Втората половина на 2016 г. обаче е най-добре да посветите на релаксацията и да си презаредите батериите в лоното на природата. Независимо от възрастта и семейното положение звездите предсказват идеално прекарване за Овена на Ибиса – този остров е пълен с изненади като самите Овни. Утрото е идеалното време да се насладите на идиличните пейзажи и райски красоти, а вечер и до зори ви очаква дива веселба.



Телец

Телецът е енергичен и храбър знак, винаги готов за приключения и нови открития. Посветете отпуската си тази година на непознатите места, но не забравяйте и за комфорта си иначе ще си развалите почивката. През първата половина от годината звездите ви съветват да заминете надалеч – например на Карибските острови. През август обаче забравете за местата отвъд океана – ще се чувствате щастливи и спокойни в южна Франция и Испания (особено във Валенсия и Каталуня).



Близнаци

Близнаците почти винаги знаят със сигурност къде искат да отидат и лесно си избират място за почивка. Този път обаче плановете ви могат да се объркат и да ви потрябва съвет от по-опитни пътешественици. Ако ще пътувате в голяма компания, изберете места с подходяща енергетика – Маями, Лас Вегас, Шанхай, Банкок. Там няма да скучаете. Ако пък планирате пътуване за двама, погледнете в обратната посока – към Маракеш, Будапеща или Лисабон.



Рак

Раците най-много обичат отъпканите пътеки. Предпочитат да играят на сигурно и искат предварителна гаранция, че избраното място няма да ги разочарова. Друга особеност – те не обичат дългите пътувания, предпочитат кратките и наситени пътешествия. Просто Раците са домошари и не им харесва да напускат уютното си гнезденце задълго. Най-добре ще се чувствате в малки градове, заобиколени от зеленина, най-добре недалеч от вода – море, езеро или река. Виена и Венеция със сигурност няма да ви разочароват. Септември е идеалното време за вътрешен туризъм.



Лъв

Когато Лъвът започне а се побърква от рутината, най-добрият начин да се разтовари е да замине на пътуване. И в този момент нищо не може да го спре! Тази година Лъвовете трябва упорито да работят над най-амбициозните си проекти, но когато постигнат целта си, ще имат нужда от пълен релакс. Само че този път ще са го заслужили повече от всякога. Погрижете се да вземете повечко дни за отпуската си и да посетите екзотични места, на които не сте били преди – Ямайка, Куба, Нова Зеландия… Ако нямате възможност да заминете толкова надалеч засега, потърсете колоритни места в Европа. Звездите ви насочват към остров Гран Канария или Швейцария.



Дева

Девите най-много обичат да пътешестват като изследователи. Тази година ще изпитате особено остро желание да постигнете нови цели и да узнаете повече за алтернативния туризъм. Възможно е да решите да пътувате сами, за да постигнете най-сетне хармония със себе си и природата. Този опит ще бъде много полезен за вас, а по пътя ще се запознаете с хора, които могат да променят кардинално живота ви. Не е нужно да избирате непременно екстремни или екзотични маршрути. Ще се чувствате прекрасно сами в Париж, Хамбург, Мадрид или на остров Родос.

Очаквайте продължение