Музикалният фестивал Coachella очертава модните тенденции в бохо модата година след година, благодарение на известните личности, които го посещават.

Модели, певици и риалити звезди се надпреварват да покажат възможно най-оригинална визия и тази година за пореден път на феновете се предлага солидна доза модно вдъхновение.

Най-голямо медийно внимание получи Кайли Дженър, която беше обвинена от почитатели, че е плагиатствала стайлинга си от популярна личност в Instagram, която качи снимка със същия тоалет преди няколко седмици. Австралийската блогърка Brit Day обаче излезе от ситуацията като качи колаж с Кайли и попита: "На коя й отива повече?".

Сестрата на Кейли - Кендал също направи впечатление, благодарение на интересния си тоалет в златно и по детски сладка прическа.

Повечето звезди бяха възприели така характерните за бохо стилистиката още от времето на Джон Ленън очила с кръгли рамки.

Цял куп звезди от редиците на модния бранд Victoria's Secret за поредна година блеснаха на събитието, като новите попълнения като Тейлър Хил също не пропуснаха да оставят модния си почерк.

Алесандра Амброзио беше заложила на нежен грим, в комцинация с плетено горнище на бански и ефектно яке тип bomber с тропически нюанси.

По традиция бижутата на Coachella са основен акцент, като тази година варираха от нежни верижки в златно, до солидни и кожени, поставящи акцент върху цялостната визия.

Съвсем скоро в България се задава подобен фестивал - HippieLandia - на 2ри юли, ето защо ви предлагаме да се вдъхновите от визиите на известните за собствения си стайлинг и да изглеждате зашеметяващо!