Понякога се случва моделките да слязат от подиума и да бъдат забелязани на първи ред на ревюта на прочути марки. А ние вече сме напълно убедени, че тазгодишната седмица на модата в Париж е най-запомнящото се откъм моден избор на знаменитостите събитие на годината.

Този път доказателство за това даде сладураната, моделка и по-малка сестра на Ким Кардашиян Кендал Дженър. Впечатлени сме от нейния вкус и течението, към което се е обърнала за вдъхновение, а именно футуризма в модата.

Стилно дуо: Кендал Дженър и Джиджи Хадид

Той издига на пиадестал новите, различни и нестандартни форми в облеклото, като води началото си от италианските шивашки ателиета. Като най-характерна дреха от този тип би могла да се посочи мини полата с неонови, найлонови или лъскави елементи. Като цяло футуризмът спада към т.нар. haute couture тенденция на "висша мода" от подиумите.

По-конкретно Кендал Дженър беше избрала тоалет точно в такъв стил - състоящ се от къса пола и риза от розов тюл, по чийто нежен плат са пришити красиви бродерии от цветя.

Коя е най-добре облечената звезда на 95-годишнината на списание Vogue?

Впечатление правят и нестандартните й обувки в същия бляскъв и запомнящ се стил - остри, с връзки и сребристи оттенъци.

И въпреки че Кендал бързо се превърна в една от най-обсъжданите звезди в медиите, доскоро тя предпочиташе по-скоро изчистените линии и стилове за червения килим и официални събития. С тази си модна находка най-малката сестра на Ким Кардашиян определено влезе в нашия списък с най-добре облечените звезди, а на вас допада ли ви, момичета?