Автор
Woman.bg

Модни трикчета, които ще ви накарат да изглеждате по-високи - част II

Продължение от част I

Няма какво да се лъжем, всяка жена иска да изглежда по-висока, отколкото всъщност е. Преди време ви представихме няколко модни трикчета, които ще прибавят няколко сантиметра към височината ви. Днес продължаваме серията и ви представяме поредната доза съвети от американското списание Marie Claire.

Не носете много големи чанти

Големите чанти само ви правят да изглеждате оптично по-ниски. И сами можете да видите разликата в аутфитите на Кейт Босуърт, като огромната чанта закрива иначе строината й фигура.

Понякога дългата коса трябва... да стане къса

Истината е, че косата често закрива секси красивата шия на жените. Това оптически ще ви накара да изглеждате по-ниска. Ефектът ще е обратен, ако си направите къса прическа. Когато показвате повече кожа, това автоматично привлича вниманието на събеседника срещу вас.

Играйте си правилно с дължината на панталоните

Панталоните с дължина три-четвърти в комбинация с токчета не са най-доброто решение за вас, ако сте с фигура миньон. По-скоро заложете на класическите панталони тип bootcut, които се завръщат на мода и ги съчетайте с токчета, които допълнително да издължат фигурата ви. Бихте могли също така да се вдъхновите от звездите и да последвате световната тенденция на дългите крачоли, покриващи обувките.