Автор
Веселина Петрова

Хари и Меган се оправдаха: Не били коментирали снимката на Кейт

Принц Хари и Меган Маркъл коментираха станалата проблемна снимка на принцесата на Уелс с трите деца. На фона на нарастващите спекулации около кадъра, публикуван от двореца Кенсингтън в неделя, говорител на фондацията Archewell на херцога и херцогинята на Съсекс отрече, че някой официален представител на двойката е направил коментари за спора към Page Six.

View post on Instagram
 

Говорейки пред Newsweek, говорителят адресира цитати, публикувани от изданието за източник, „близък до принц Уилям, Хари и съпругата му“ и изясни, че това не са Хари и Меган.Въпросният източник заяви пред Page Six, че грешката при редактирането на изображението „не е грешка, която Меган някога би направила“, отбелязвайки, че „тя има набито око и странно внимание към детайлите“.Въпреки това официалният говорител на Archewell настоява пред Newsweek, че информацията „не идва от нас“.В допълнение към твърденията, че Меган „никога не би направила [същата] грешка“, Page Six публикува цитати от вътрешния човек, който заявява, че семейство Съсекс „щяха да бъдат унищожени“, ако бяха пуснали подобно редактирано изображение.„Ако Хари и Меган някога се бяха сблъскали със същия проблем, те щяха да бъдат унищожени“, казва неназованият източник.

И допълва: „Едни и същи правила не важат и за двете двойки."

Изданието не посочва, че цитатите са дошли именно от Archewell. А Newsweek отбелязва, че коментарите може да са били направени от познат на семейство Съсекс, който не е официално свързан с фондацията.Кейт се извини в понеделник за редактираната снимка. Тя обясни случилото се с това, че и тя като всеки друг начинаещ фотограф, си позволява да експериментира с редактирането на снимки. Въпреки призивите оригиналът да бъде публикуван, дворецът Кенсингтън заяви, че това няма да стане. Близки да принцесата обаче казват, че тя се опитва да се справи с преживяното и смело върви напред.