Автор
Ева Григорова

Нова шокираща теория: Изчезването на Кейт се дължи на изневяра на Уилям

Продължаващата сага, включваща Кейт Мидълтън и принц Уилям, накара кралските фенове да се запитат какво точно се случва. Някои от тях дори смятат, че причината за изчезването на принцесата на Уелс всъщност се крие в проблеми в брака на семейството, а причината за тях е сочената за любовница на принца - Роуз Ханбъри.

Интернет детективи твърдят, че кралското семейство се опитва да пази нещата в тайна, твърдейки, че Уилям и Кейт потенциално се насочват към развод след предполагаема афера с Ханбъри.

42-годишната Мидълтън не се е появявала официално на публично място от Коледа, като от двореца Кенсингтън съобщиха, че е претърпяла „планирана коремна операция“ на 16-ти януари. Беше заявено също, че тя няма да се върне към кралските си задължения до Великден.

Съмненията дали тази информация е вярна обаче се засилват все повече и повече. В неделя снимка, показваща Кейт и трите ѝ деца, беше пусната в публичното пространство, малко по-късно обаче фото агенциите спряха нейното разпространение, тъй като стана ясно че тя е манипулирана на компютърна програма. По-късно Кейт отговори с изявление, че самата тя е направила редакции като „любител фотограф“.

Ситуацията обаче беше допълнително усложнена от скорошна „публична изява“, направена от Мидълтън, който уж седеше до Уилям на задната седалка на кола. Но се твърди, че всъщност в колата е бил Ханбъри, а не принцесата на Уелс, въпреки че е трудно това да се установи със сигурност, тъй като главата ѝ е обърната настрани от камерите.

Един потребител спекулира: „Това не е Кейт Мидълтън в колата; Кейт никога не се е отклонявала от камерите. Дори когато е чакала десет години Уили да предложи, това е Роуз Ханбъри, любовницата на Уилям.“

Ханбъри и Мидълтън бяха приятелки от години, преди да се скарат през 2019 г., както се съобщава от The Sun. Писателят Ричард Кей твърди, че тогава е бил заплашен със съдебно дело. Други журналисти Джилън Корен и Никол Клиф предположиха, че има известна истина в спора им, твърдейки, че Уилям и Ханбъри са имали афера. Това доведе до съобщенията, че адвокатите на Уилям са издали правно предупреждение, но никой в тази история не е признал публично слуховете.