Автор
Ева Григорова

Ето ги сигналите: Ситуацията с Кейт е много по-сериозна, отколкото предполагаме

Страховете за здравето на Кейт Мидълтън нарастват, след като източник, близък до кралското семейство намекна, че всъщност може да има нещо по-притеснително зад историята, включваща нейната фалшива снимка.

Смята се, че принцесата на Уелс се възстановява от коремна операция в Anmer Hall, селска къща в село Анмър, Англия. Очаква се тя да поеме отново кралските си задължения едва след Великден.

Имотът от 19-ти век - който има десет спални, плувен басейн и частен тенис корт - е убежище за кралските особи и техните три деца, особено по време на ситуацията с ковид. Двойката получи имота като сватбен подарък от покойната кралица Елизабет II. От 2015 г. до 2017 г. той беше и техен основен дом.

Здравословното състояние на Мидълтън се превръща в основен проблем за англичаните, като вътрешни хора твърдят, че ситуацията е „по-страшна, отколкото някой продполага“. Източник, близък до ситуацията, изрази дълбока загриженост, че здравословните проблеми на Мидълтън може да са по-сериозни, отколкото се смяташе първоначално. „Нещо не е наред“, каза източникът пред The New York Post. „Идеята, че Кейт не може да седи за една фотосесия, говори, че това е много по-ужасна ситуация, отколкото някой знае.“

Тиражират се невероятни конспиративни теории относно местонахождението и текущата ситуация на Мидълтън, като съобщенията в медиите варират от възможен развод между нея и принц Уилям до сериозни опасения дали проблемът е по-сериозен от коремна операция.

Сагата стана още по-сложна, след публикуването на коригирана на Фотошоп семейна снимка, което предизвика бързо извинение от самата Мидълтън, след като феновете забелязаха 16 грешки в резултат на използването на софтуера за редактиране.

Въпреки сътресенията, Мидълтън беше забелязана да напуска замъка Уиндзор на път до Уестминстърското абатство заедно с принц Уилям в понеделник - първото ѝ публично излизане след операцията ѝ през януари.

Въпреки това и този фотос изглежда само наля още масло в огъня относно състоянието на Кейт, като кралските фенове се питаха дали всъщност 42-годишната жена е в колата с Уилям, тъй като главата ѝ беше обърната настрани от камерата. Някои дори предположиха, че може това да е Роуз Ханбъри, жената, с която през 2019-а се твърдеше, че Уилям е имал афера.