Автор
Антония Михайлова

Предстои тежка операция на краля: Астролог разкри, че Чарлз III ще се бори за живота си до лятото на 2025 г.

На 5 февруари стана известно, че британският крал има рак - Бъкингамският дворец официално обяви новината. Тази притеснителна вест дойде седмица след като той напусна лондонска болница, а сега стана известно, че монархът ще отложи публичните си изяви, "за да си даде време да се възстанови". 

Астрологът и таролог Юлия Лифанова анализира наталната карта на монарха, разкривайки интересни особености, свързани с неговото здраве.

Опозицията на Плутон с неговия асцендент Лъв е влязъл в сила на 21 януари. Освен това Плутон е диспозитор на Слънцето в Скорпион и този аспект говори за автоимунна борба. Сякаш тялото се бори със себе си. За жалост, тази опозиция само ще набира скорост и до 2026 г. Плутон ще „бомбардира“ тялото му, което показва вероятно влошаване на болестта, отбелязва експертът.

През април и май 2024 г., поради струпването на планети в знака на Телец, ще има мощна опозиция на Слънцето в Скорпион. Тази позиция може да доведе до увеличаване на образуванието.

В случая с Чарлз III, в същия момент Черната Луна ще се свърже със Сатурн, който отговаря за неговия здравен сектор в Козирог. Един от най-трудните дни за него може да бъде периодът от 25 март до 7 април - вероятно е операция или някакво лечебно въздействие върху тялото. 

Това показва вероятна химиотерапия - в същите тези дни възелът от миналото във Везни се издига на неговата Венера. Тази планета управлява хормоните, както и сдвоените органи. Вероятно това означава премахване на нещо от тялото.

Проблеми в кралството: Чарлз Трети е с диагноза рак
НОВИНИ
Автор Веселина Петрова

Проблеми в кралството: Чарлз Трети е с диагноза рак

Автор Веселина Петрова

Извод: От септември 2024 г. до края на май 2025 г. Марс ще премине през сектора на съня и тайните дейности, докато Марс в неговата карта отговаря за кариерата му и е вторият диспозитор на Слънцето. Първо, това ще бъде дълъг период на безсъние и второ, често води до скрита борба, оставаща неизвестна за обществеността. 

Очевидно е, че кралят ще се готви да предаде част от работата си на сина си. Това обаче не е изненадващо. Принц Уилям е слънчев Рак, което означава, че за него преминаването на Марс през Рак от септември 2024 г. до края на април 2025 г. ще бъде истинско изпитание и той наистина ще трябва да работи повече от обикновено. Според астролога до септември 2024 г. крал Чарлз III почти напълно ще прехвърли властта на сина си.