Автор
Ева Григорова

Хоспитализираният Чарлз III с лоша диагноза, дава тайни разпореждания за принц Хари

След коремната операция на Кейт дойде и лошата новина за крал Чарлз III - откриха му рак на простатата. Въпреки това, монархът продължава да показва колко е ядосан на по-малкия си син Хари и съпругата му Меган. 

"Кралят и принцесата на Уелс получиха подкрепа от принц Хари и Меган по отношение на здравословното им състояние. Херцогът и херцогинята се свързват по различен начин с двете страни, за да предадат загрижеността си и да поднесат най-добрите си пожелания", предаде приближен до двореца анонимен източник. 

При това британските медии пишат, че принц Хари най-вероятно е разбрал за заболяването на баща си от пресата, тъй като не бил в списъка с хората, на които са звъннали да събощят тревожната новина. Носят се и слухове, че болният Чарлз тайно е наредил по никакъв начин да не привличат Хари към изпълнение на кралските му задължения, каквото и да се случи след предстоящата операция. 

В същото време Чарлз е оставил на заден план кралските си задължения, за да се погрижи за здравето си, след като му откриват аденом на простатата. В официалното изявление на двореца се казва, че планираните публични мероприятия с участието на краля са отложени до момента, в който той се възстанови.

Ако този човек замени Чарлз III, докато се лекува, светът ще рухне: Плашещото пророчество на Нострадамус, което вече се сбъдва
НОВИНИ
Автор Антония Михайлова

Ако този човек замени Чарлз III, докато се лекува, светът ще рухне: Плашещото пророчество на Нострадамус, което вече се сбъдва

Автор Антония Михайлова