Автор
Теодор Муховски

Реакцията на принц Уилям към Кейт по време на кралско събитие разкри състоянието на брака им

Сладък момент между принц Уилям и Кейт по време на събитие показа истинското състояние на брака им, според кралски фенове. 

Изплувалите кадри от посещението през 2021 г. в обществения център "Белмонт" в графство Дърам показват как двойката се кикоти, докато пробва силите си в играта на голф. 

Принцът на Уелс изглежда особено развеселен от замаха на принцесата - а един потребител на TikTok дори заяви, че той "се смее прекалено силно". 

Кейт също така се забавлява на опитите на съпруга си да заеме позиция, преди да удари топката, а много наблюдатели заявиха, че клипът показва колко спокойна е кралската двойка на публични места. 

Друг последовател в TikTok предположи, че Уилям може би се е радвал, че поне веднъж има предимство в състезанието, като написа: "Това му харесва, защото съпругата му е шампион във всичко останало". 

Очаква се 42-годишната Кейт да остане в лондонската клиника в Мерилебон поне още една седмица, докато се възстанови напълно от претърпяната коремна операция. След като се почувства достатъчно добре, 42-годишната Кейт ще се върне в дома си в Аделаида Котидж в Уиндзор, докато не възобнови кралските си задължения около Великден. Принц Уилям ще бъде до нея и също ще си вземе почивка от кралските задължения, за да ѝ даде цялото си внимание и грижа. 

Кралският историк и експерт д-р Теса Дънлоп заяви пред Mirror, че отсъствието на Кейт ще подчертае важната ѝ роля в кралското семейство. Тя каза: "Това е една от най-значимите промени в историята на човечеството: 

"Принцесата на Уелс е практична майка и за трите ѝ деца ще е необходимо да се запълни временната празнина - и бабата и дядото Мидълтънови ще се развихрят. Състоянието на Кейт, което за щастие не е рак, е сериозно и ще липсва не само на семейството си.“

Заедно във всичко: Принц Уилям посети Кейт в болницата след операцията (Снимки и видео)
НОВИНИ
Автор Антония Михайлова

Заедно във всичко: Принц Уилям посети Кейт в болницата след операцията (Снимки и видео)

Автор Антония Михайлова