Автор
Антония Михайлова

Заедно във всичко: Принц Уилям посети Кейт в болницата след операцията (Снимки и видео)

Престолонаследникът на кралската корона - принц Уилям, посети съпругата си Кейт в болницата в Лондон, където ѝ бе направена коремна операция, съобщиха британските медии.

Фотографи успяха да заснемат принца в колата му на излизане от болничното заведение. Според информацията хирургическата интервенция е преминала тежко, но принцесата на Уелс се чувствала добре.

Припомняме, че от двореца Кенсингтън обявиха в сряда, че 42-годишната Катрин Мидълтън е оперирана и се очаква да остане в частна лондонска клиника между 10 и 14 дни. Прогнозите са тя да се върне към обществените си прояви и задължения след Великден. 

Повече подробности за състоянието ѝ от двореца не се съобщават. Оттам обаче уточниха, че то не е свързано с онкологично заболяване. Ако трябва да се върнем малко по-назад във времето, Кейт беше хоспитализирана по време на третата си бременност, като за причина бе посочено тежко сутрешно гадене.

Кейт Мидълтън и нейната здравна история: Какво е довело до необходимостта от операция
ПО ЖЕНСКИ
Автор Веселина Петрова

Кейт Мидълтън и нейната здравна история: Какво е довело до необходимостта от операция

Автор Веселина Петрова

Към момента принц Уилям също е отложил някои свои официални ангажименти, за да отделя повече време за съпругата си и трите им деца. 

В четвъртък, малко след новината, че принцесата на Уелс е приета в болница, дойде и известие от Бъкингамския дворец, че на крал Чарлз Трети също му предстои да постъпи в болница. Това ще се случи следващата седмица, а причината е - лечение на простатата.

View post on Instagram