Автор
Ива Петрова

Как изглежда жената, която похарчи 45 000 долара, за да стане Барби

Още от детските си години известната днес като "първата чешка Барби" се стреми да бъде като героините от любимите си анимационни филми. Още много млада тя започва да боядисва косата си и да се доверява на козметиката. 

До 17-годишна възраст чехкинята Габриела Жиракова, която сега е на 22, спестява парите, които печели от пеене, инвестирайки ги в първата си операция. При нея момичето увеличава гърдите си от естествена чашка D до чашка H. 

View post on Instagram
 

"На седем години разбрах, че ще е трудно някога да стана истинска принцеса с аристократични титли, затова си казах, че ще стана принцеса по свой начин. Започнах да се уча да пея и накрая спечелих конкурси по пеене и актьорско майсторство и постепенно станах известна", признава Габриела.

View post on Instagram
 

Освен това блондинката често се инжектира с филъри в устните и челюстта, както и с ботокс за премахване на мимическите бръчки от челото. Всичко това ѝ струва 45 192 долара.

Преди две години лекарите извършват втората операция на девойката, за да увеличат размера на гърдите ѝ до колосалната J чашка. Удоволствието никак не е евтино, то струва на младата дама повече от 7700 долара.

View post on Instagram
 

"Винаги съм обичала принцесите и от малка знаех, че добрият външен вид е важен за всяка успяла жена, която иска да си намери принц”, отбелязва блондинката.

Габриела признава, че винаги е била обсебена от красотата. Нейната цел е да мотивира момичетата по света да постигат мечтите си. Идеята я спохожда още в ранна детска възраст. 

Заради подигравките на съучениците си бъдещата Барби решава да докаже на всички, че ще постигне желаните висоти и ще може да вдъхновява другите.

View post on Instagram
 

"Бях жертва на тежък тормоз в началното училище, който стигна до там, че на девет години исках да се самоубия. Разбира се, не пластичната хирургия спаси живота ми, а близките ми и вътрешната ми сила. Искам да създам и развия фондация, която да помага на деца, страдащи от тормоз срещу система, която в момента не е в състояние да ги защити“, споделя чешката Барби в интервю.

Външният вид лъже: Боксьорка се облича като Барби преди мачовете, на тепиха мачка съперничките си като Мохамед Али
ПО ЖЕНСКИ
Автор Веселина Петрова

Външният вид лъже: Боксьорка се облича като Барби преди мачовете, на тепиха мачка съперничките си като Мохамед Али

Автор Веселина Петрова

Освен това блондинката планира да стане световно известна певица и актриса. Тя полага постоянни усилия да усъвършенства певческите си качества. Голямата мечта на Габриела е да пее в "Медисън Скуеър Гардън" в Ню Йорк.

"Не отричам, че куклата Барби е голямо вдъхновение за мен, но това е нещо повече от нейния външен вид. Вдъхновявам се основно от това, което тя изобразява”, казва Габриела.

View post on Instagram