Миниатюрен нос и цепнати очи като на китайка: вижте поредната трансформация на Живия Кен

Живия Кен не се уморява да изненадва феновете си с постоянните промени във външния си вид.

За да стане първо копие на популярната кукла Кен, а след това да смени пола си и да се превърне в Барби, Родриго Алвес се подложи на близо сто операции и безброй козметични процедури. Е, най-накрая той постигна целта си и изглежда е време да се успокои.

View post on Instagram
 


Но явно този момент е още не е настъпил. През последните години Алварес, подвизаващ се в социалните мрежи под името Джесика Алвес, стана толкова зависим от пластичната хирургия, че трудно може да се спре.

Папараци заснеха Кен-Барби, докато се разхожда по една от алеите в Бевърли Хилс, Калифорния, в поредната си трансформация (въпреки че едва ли някой би се изненадал вече на постоянните му промени).

View post on Instagram
 


Оказа се, че Джесика позира за нова фотосесия, тъй като снимки от нея се появиха преди броени часове и на профилите ѝ/му в Инстаграм и Фейсбук.

Голямо впечатление на почитателите на Кен направиха очите му, чиито външни цепки са така дръпнати назад, че все едно гледаш азиатка. Стряскащ е и видът на подпухналите му бузи, приличащи на ужилени от пчела, пише Wday.ru.



На фона на цялата тази несъвместимост на чертите някъде в центъра едва се вижда мъничкият му нос, който по някакво чудо още не се е разпаднал след над десетте ринопластики за изтъняване. Но при този темп изглежда, че скоро съвсем ще изчезне.

Както казахме, броят на операциите, които Кен претърпя в името на красотата, достига почти сто. Само тази година той се подложи на феминизация на лицето (лекарите намалиха челните и очните кости, линията на челюстта и брадичката, за да придадат на формата му V-образен вид) и на тялото, на повдигане на очите и веждите, както и на поредното наливане на силикон в гърдите.

View post on Instagram
 


И трябваше да се направят още няколко хирургични интервенции, за да се коригират последиците от старите операции. Например миналата година върху брадичката на Алвес се бе появила истинска дупка. „Преди три месеца отидох в салон за красота в Есекс, за да ми растат миглите и докато бях в салона, видях няколко момичета, които си инжектират пълнители за устни и брадичка. Харесах резултатите и попитах дали мога да добавя пълнители към брадичката си, за да я направя по-остра. Жената, която направи инжекциите, току-що беше завършила курса си на обучение, а аз вече имах 1 милилитър пълнител в брадичката си. Добавихме още. След няколко седмици започнах да забелязвам как се променя формата на брадичката ми. Оказа се, че имам инфекция, филърите започнаха да текат и да образуват дълбока дупка в центъра на брадичката ми“, призна Кен...

View post on Instagram
 

Четете още: Смях в залата: Живия Кен се щракна по прозрачен халат (снимки)