Автор
Веселина Петрова

Външният вид лъже: Боксьорка се облича като Барби преди мачовете, на тепиха мачка съперничките си като Мохамед Али

Ангелина Лукас защити титлата си на WBC, след като не остави никакви шансове на своята съперничка Стумая Мука. И спечели всички 10 рунда.

Лукас спечели титлата през април. 26-годишната казахстанка е една от новите сензации в женския бокс. Освен че е номер едно на ринга, тя е невероятно сексапилна и кара мъжете да мечтаят, споделяйки свои фотоси по бански и секси роклички. Казва, че го прави само за тях, иначе в живота носи спортни дрехи.  

Всичко започва, когато Лукас решава да се откаже от танците и да се насочи към бокса. Но реално за това си има добро обяснение в семеен план. Баща ѝ е майстор на ръкопашния бой, а най-голяма подкрепа в новото поприще Ангелина получава от баба си. Тя ѝ купува първата каска и всеки ден я чака на автобусната спирка да се прибере след тренировка. 

View post on Instagram
 

"Влюбих се в бокса - обяснява красивата казахстанка. - Започнах да гледам легендарни мачове. Изучавах стиловете на Мохамед Али и Тайсън. След това се запалих по Мани Пакиао. Като малка го гледах по телевизията как печели интерконтиненталната титла на WBC, а сега аз имам същия пояс." 

Ангелина често се облича като кукла Барби преди мачове. Дори преди последния двубой излязла от кутия, съвсем като кукла, но това не ѝ попречило да унищожи съперничката си. 

"Красотата ми не е проблем, а само ми помага. В Instagram пускам леко разголени снимки за феновете ми, но в ежедневието нося предимно анцузи и спортна екипировка, тъй като тренирам всеки ден." 

Тя води здравословен начин на живот - не пие алкохол и не ходи по барове. 

Поддържа форма не само заради спорта, но и за да бъде забелязана като рекламно лице. В момента си партнира с няколко марки, които рекламира в профила си в Инстаграм, пише Webcafe.

"Казват ми, че комбинирам сила и красота. Трябва е да използваш качествата си по най-добрия начин." 

Чаровната боксьорка се изявява и като модел и вече е била корица на казахстанското издание на "Плейбой". Казва, че се стреми да бъде "красива, желана и с добра фигура", а не като други спортистки в силовите дисциплини, които "започват да приличат на мъже". 

Има вече пет победи (две с нокаут), като все още не е усещала вкуса на загубата. Използва юмруците си не само на ринга. 

View post on Instagram
 

"По време на вечеря един мъж ме заговори. Започна да ме притеснява и му казах да си върви. Той обаче не ме послуша, дръпна един стол и седна до мен. Говореше на висок тон, започна да ръкомаха, което изобщо не ми хареса. И какво мислите стана? Фраснах го в лицето и му избих зъб. След това ми стана мъчно за него. Трябваше да го успокоявам, защото се разрева. Каза, че било заради отказа ми, а не заради болката... След това го заведох на зъболекар.", разказва спортистката.

Ангелина е родена в Казахстан, но фамилията ѝ не е традиционна за страната. Така е, защото баща ѝ е германец. 

"Баща ми е германец, а майка ми - рускиня. Много от роднините ми живеят в Германия. Там ми харесва много - страната е прекрасна, но продължавам да обичам най-много Казахстан."