Автор
Woman.bg

Пет съвета за кариерата от най-влиятелните личности в модата

Когато се чудите дали да смените попрището, когато сте се задържали прекалено много време на едно работно място, когато се чувствате като в капан от известно време ви трябва вдъхновение от успешна личност, което да повдигне духа ви!

Днес организираме за вас една виртуална среща с едни от най-успелите личности в света на модата, които ще ви дадат ценни съвети относно това как да направите успешна кариера. В момента определени личности са на върха и целият свят говори за тях, последвайте техния пример!

Александра Шулман, редактор на Vogue

"Дори да не ви се иска, все пак трябва да се придържате към първоначалната идея. Ако искате да се издигнете в кариерата - да, бъдете креативни, но влагайте и доза от това, което хората очакват от вас"

Стрийт стил тоалет за есенните дни

Джон Галиано, дизайнер

"Още от началото на проекта се обграждайте със силни и подкрепящи личности. Изборът на екип е много важен. И разбира се - самите вие бъдете отдадени на това, което правите. Страстта е най-важната съставка"

Оливие Роустинг, креативен директор на Balmain

"Можеш да ходиш редовно на училище и да си велик дизайнер. Можеш и да не ходиш на училище и пак да си велик дизайнер. Всичко, което има значение е опитът, колко упорито работиш и колко дълго следваш мечтите си"

Хелън Дейвид, директор на модната секция в Harrods, Лондон

"Мисля, че начинът за начало на кариера в модата е да започнете стаж. Това е най-добрият начин да покажете на какво сте способни и колко много работите. Ако сте скромни и си вършите работата, червената лампичка в главата на шефа ще светне и той ще ви назначи"

Коя е най-добре облечената звезда на галата Baby2Baby?

Боби Браун, предприемач

"Единственото си качество, което никога не съм пренебрегвала през годините е наивността. Все още смятам, че всичко е възможно и всичко може да бъде направено, всяка задача има решение!"