Нямаме търпение да ви покажем една от последните стилни визии на любимата ни родна блогърка – Денина Мартин.

Първият път, когато се срещнахме с нея, беше незабравим. Рядко се натъкваме на толкова нежна, красива, елегантна и свенлива млада дама, за която стилът и женствеността са естествено състояние на ума, душата и тялото.

Момичето, което се усмихва е красиво - Денина Мартин (интервю)

Ровейки се в нейния блог Purely me by Denina Martin за есенно вдъхновение, попаднахме на тази разкошна визия с палто.

От Денина можем да научим много за начина, по който трябва да избираме подобен тип връхна дреха. На първо място, трябва да обърнем внимание на кройката му, която е добре да бъде съчетана с ежедневния ви стил на обличане. Ако се носите по-спортно, ще е грешна инвестиция на пари в палто, което има подчертано елегантен и изискан силует. Но има и модели палта с комбиниран силует, като това, което ни представя и самата Денина. С него ще се чувствате удобно и стилно независимо от повода.

Дължината върви ръка за ръка с линията на палтото. Важно е тя да е съобразена с височината и типа фигура. Денина съветва всички нисички дами да избягват палта с дължина до най-горната част на бедрото, защото тя оптически скъсява краката. Палта от средата на бедрото до коляното са със съвършената дължина за всички дами.

Закопчаването на едно палто трябва да е надеждно, да загръща добре (за да ви е топло) и да изглежда красиво – точно както в случая.

Не забравяйте, че естествените материи топлят повече. Палто от вълна топли най-много!