Ако сте на лов за ново есенно палто, защо не инвестирате в такова с пастелен цвят? Именно палтата в най-нежните цветове, които можете да си представите са страшно модерни и красиви този сезон.

Стилни палта с изчистени кройки в най-деликатната тоналност откриваме при много световноизвестни дизайнери, а модните блогърки и известни личности отдавна за заложили на тази семпла класика.

Романтиката властва в есенния стайлинг с връхни дрехи в нежни нюанси. Сигурни сме, че романтичната палитра ще ви носи много настроение, независимо от температурите.

Розовият цвят при есенното палто е чудесно решение, ако искате да вдъхнете чувственост на визията през студеното време.

Нека ви припомним, че звезди като Ким Кардашиян и Оливия Палермо вече демонстрираха подобен стил.

Четете още: Новата романтична визия на Ким Кардашиян

Ментово зеленото е друг вариант, на който може да се спрете за връхните дрехи. Зелената гама е един от основните претенденти, която се величае от модния трон.

Четете още: Френски шик – Седмица на модата в Париж

Бебешко синьо по всяко време! От бледите нюанси на небесно синьото до красивите оттенъци на морско дъно – всички цветове навяват невинност и женственост.

Лилав разкош за есента. Ако си падате по „по-момичешките“ цветове, то палто в люляков нюанс ще е идеалното решение за вашата визия.

Искате палто, което лесно ще може да съчетавате с останалите си дрехи, то изберете такова в бледо жълт или бежов цвят.

Сдобийте се с елегантно палто в някой от пастелните цветове, за да си предадете един завършен външен вид. Все пак, неговата мода никога няма да отмине!