Кортни Кардашиян и Клои Кардашиян-Одом не биха могли да бъдат по-различни сестри. Кортни – тиха, спокойна и дребничка; а Клои – щура, вулгарна и едра. Така сами се определят.

Зли езици обаче не спират да ги сравняват, а напоследък дори и да нападат Кортни Кардашиян, която според тях вече е загубила усета си за мода, перфектен грим и красива прическа. Според мнозина най-голямата от сестрите Кардашиян прекалено много се е отдала на майчинството (тя е майка на две прекрасни дечица) и е забравила да се грижи за себе си.

* Кортни

Четете още: Така или иначе: Кортни с бретон и по-светла коса

„Бретонът закрива красивото й лице“, „Този грим я прави да изглежда уморена...“, „Роклята не подчертава слабата й фигура, напротив - изглежда като балон!“, са само някои от коментарите по нейн адрес.

За сметка на това Клои Кардашиян се радва на позитивни отзиви спрямо фигурата й, тя все пак отслабна близо 10 килограма за 2 месеца. Нейните фенове ценят най-много в нея искренността й и чувството й за хумор, което наистина няма как да отречем, че е уникално и те кара да се усмихваш.

На представянето на новата си козметична линия за ULTA Beauty, двете красавици се появиха на червения килим заедно, но техните визии бяха коренно различни.



Кортни бе закложила на женствена рокля в прасковен нюанс, съчетана с цветни обувки на висок ток и романтична прическа. Романтичен грим допълваше нежното й излъчване.

Гордо „пазейки“ по-голямата си сестра, Клои не спираше да се усмихва. От ясно по-ясно бе, че бившата водеща на предаването „The X-Factor” се чувства блестящо в новата си кожа.

Облечена в бяла прилепнала рокля, 28-годишната събра всички погледи, признавайки си, че винаги се е чувствала като грозното патенце в семейството.

Според нас и двете си имат собствен чар и моден стил и дори не бихме искали да ги сравняваме. И все пак оставяме на вас да прецените чия визия повече ви допада и защо!

Четете още: Клои Кардашиян с екстеншъни в косата