Автор
Woman.bg

Защо се отказах да излизам със сексапилни мъже

Американско списание публикува историята на една читателка, която разказва защо е решила да се откаже от това да излиза със "секси момчета" и се е насочила към такива, които притежават "други качества".

"Всичко за мен започна още от гимназията. Когато бях на 15 си харесах Мат, скейтър, с който се запознахме на летен лагер. Той ми обеща, че, когато се върнем от лагера, ще ми се обади, но разбира се, когато се върнах, разбрах, че е казал същото нещо на още 2 мои приятелки, които бяха на същия лагер.

През 20-те си години пък се опитвах да превърна летните си флиртове в нещо повече, като си избирах такива мъже, които бяха безумно сексапилни, но нямаше нищо сериозно в тях. Мислех, че това да се възприемам като гадже на страхотно момче, изведнъж магически ще ме направи неустоима за абсолютно всички около мен. Приемах го като техника за повдигане на самочувствието. На 30 години, след като излизах с Евън, с когото поддържах връзка от разстояние и разбрах, че ми е изневерил посредством статус в Twitter, реших да мина на "диета с мъжете".

Ето каква е тя:

Достигнах до извода, че ще търся други качества и те ще са:

Интелигентност

Чувство за хумор

Чувствителност

Страст към нещо - занимание, или хоби

Отговорност

Спрях да гледам физическите характеристики и това да бъде първото нещо, което да търся в един мъж.

Подаръци за любимия в стил "Джеймс Бонд"

Вместо това започнах да подбирам добре с кого излиза на среща и в същото време да внимавам в следните неща, когато съм на среща с някой:

Как говори за родителите си

Как говори за бившите си

Дали ще плати кафето ми, което струва 4 долара(няма нужда от скъпа вечеря, а от нещо малко, все пак!)

И така, след няколко страхотни срещи, които обаче имаха и своите "кусури"(като например когато мъжът отменя по няколко пъти срещата ви) сама разбрах, че всъщност привличането между двама души се изгражда с времето. Въпреки че първоначално някой може да не те привлича, с времето енергията помежду ви ще се изгради. Ако той е умен, имате за какво да си говорите и не умираш от скука, значи ще усетиш, че с времето нещата ще се променят. Изводът, до който аз достигнах за всички тези години, е, че любовта е енигма. Имам предвид, никога не знаеш откъде ще дойде магията, ето защо трябва да даваме шансове на любовта. Освен това, вече съм сигурна, че моят мъж няма да излежда като Раян Гослинг, но със сигурност ще е мил и грижовен".

Бъди жена! Много се отказаха