На всяка от нас се е случвало да излезе на първа среща с мъж и да се чуди дали ще последва и следваща среща, след като явно сте си прекарали добре.

Тъй като мъжете имат своите скрити мисли и намерения, които ние жените не винаги успяваме да разкодираме ти предлагаме списък със сигурни знаци, че той ще те потърси отново.

Тялото му казва всичко: Скрити знаци, че той си пада по теб

Един средностатистически мъж говори откровено пред американско списание относно това кои са сигурните знаци в поведението му, които показват, че рано или късно ще последва покана за следваща среща.

Пише ти/звъни ти веднага след срещата
Някои мъже го правят под претекст, че искат да разберат дали си се прибрала благополучно. „Може да си измисля всякакъв повод, примерно да й благодаря за срещата и това не е само знак, че съм прекарал добре, а и че ще искам да я видя отново“.

3-дневното правило не винаги се брои
Всички сме чували популярната позиция, че ако не ти звънне 3 дни след като сте се видели, значи не се интересува от теб. В случая по-скоро дните са 7, но наистина: Ако той не те потърси, значи няма смисъл и ти да искаш да се видите пак“.

5 неща, които вдигат сексапила на мъжете

Интересува се от теб
Ако по време на първата ви среща се е опитал да те опознае с насочващи въпроси, интересувал се е от детството ти или от това каква е любимата ти музика, значи наистина приема нещатасериозно. Това показва интерес към твоята особа, и ако отговорите ти са му харесали, ще те потърси отново.

Погрижил се е да поддръжате връзка
Ако с всички средства се е погрижил да вземе телефона ти или да знае имената ти в социалните мрежи, значи определено ще те потърси отново с покана да се видите.