Автор
Woman.bg

Тайните неща, които мъжете правят, когато са сами

Всяка жена има своите тайни ритуали - четене на еротична книга, ядене на пода или в леглото, гледане на "Сексът и градът" до среднощ. Представителите на силния пол, обаче, също имат своите ритуали, които обичат да правят, когато остат съвсем сами.

Представяме ти списък с нещата, които той прави, докато е сам:

Позволява си типични мъжки "удоволствия"

Да си пусне мач. Да изпуши пура. Да си купи скъпо уиски на заплата и да седне да го пие, когато дългият работен ден е приключил. Това е същото като яденето на шоколад и пиенето на "Космополитън" при жените.

Онези неща в теб, които го объркват и ядосват

Да, пишe си с други жени

Много мъже си пишат с други жени, с които са приятели, само за забавление, дори да си имат приятелка. Както и проверяват своите Tinder и Facebook профили.

Маструбира

Няма какво да се лъжем - мъжете го правят, и то доста често. Същото се отнася и за гледането на порно филми и мачове. Няма никакво значение дали е във връзка или, не, но неговата връзка с порното няма как да бъде прекъсната!

Практикува тайното си хоби

Ако например сте отскоро заедно, а човекът до теб смята, че може да пее, едва ли ще реши да ти пее на ушенце. По-скоро ще го направи, когато е сам и има нужда да излее емоциите си някъде.

По какво се различават мъжете от жените