Автор
Woman.bg

Любимите екзотични дестинации на звездите за меден месец - част I

Меденият месец мнозина определят като най-сладката част от сватбата, защото тогава всичките досадни церемонии от сватбата са преминали и оставате само двамата на романтично място - само ти и твоята половинка!

Тогава имате възможност да се насладите един на друг по най-добрия начин, както и на факта, че вече сте законни съпруг и съпруга. Представяме ти най-любимите дестинации на звездите за меден месец, за да почерпиш вдъхновение за твоята специална ваканция!

Дженифър Анистън и Джъстин Теру

Току-що сключилата брак светска двойка избра да прекара време заедно, далеч от хорските очи в екзотичния курорт Бора Бора, където водата е кристално чиста, а 100-те бунгала, разположени точно над водата предизвикват невероятно усещане. Нещо, повече, Джен и Джъстин превърнаха медения си месец в хрупов такъв, като сред известните гости беше телевизионният водещ Джими Фалън.

Джордж и Амал Клуни, принц Уилям и херцогиня Кейт

Сейшелските острови изглежда са доста популярна дестинация за звездите, защото две от най-популярните двойки я ибзраха за своите медени месеци - принц Уилям и херцогиня Кейт, както и Джордж Клуни и съпругата му Амал, след тяхната прекрасна венецианска церемония. Този курорт съдържа само 11 вили, като той се намира дълбоко в Индийския океан и там известните стигат посредством частните си самолети.

Джей Зи и Бионсе

Изненадващо, но факт: музикантите Джей Зи и Бионсе избират да прекарат своя меден месец в Аризона, САЩ. Неслучайно мястото е наречено "райската долина", като този планински курорт предлага нестандартни прекрасни гледки, в комбинация с невероятни басейни и СПА център. Това, според звездната двойка е възможно най-скритото място, където могат да се насладят на ваканция извън светлината на прожекторите. Мястото се слави с невероятни пейзажи и уютен комфорт.