Личният живот на Дженифър Анистън винаги е бил обект на огромен интерес от страна на таблоидите, които с нетърпение очакват тя и половинката й Джъстин Теру да си кажат заветното "да".

Фотографи неотлъчно следват влюбената двойка дори и по време на почивката им в Мексико. Дженифър и Джъстин, заедно с приятелска семейна двойка - актьорът Джейсън Бийтман и съпругата му Аманда Анка, бяха издебнати от папараци буквално минути след пристигането им в слънчевата страна.

44-годишната актриса и 41-годишният й бъдещ съпруг посещават латиноамериканската държава за втори път тази година. Двамата се отдадоха на кратка почивка там и през април.

Питаме се дали по време на ваканцията на звездната двойка фотографите ще успеят да запечатат чаровната Дженифър по бански?

Четете още: Дженифър Анистън без грим

Четете още: Анистън: Семейните ни планове включват и деца

И докато сме на темата за хубави, стегнати тела, облечени в бански, нека поговорим за вокалистката и основател на групата No Doubt Гуен Стефани, която в момента също се е отдала на летен отдих.

Певицата е на семейна почивка в Южна Франция, където бе щракната от папараци да събира слънчеви лъчи на моторна лодка, плаваща сред тюркоазените води на Средиземно море.

Тонизираната фигура на русокосата известна дама бе облечена в разнороден бански, а червеното червило, превърнало се в запазена марка на певицата, седеше върху устните й.

Четете още: Грим като на Гуен Стефани

Четете още: На коя й отива повече: Риана или Гуен Стефани?

Четете още: На коя й отива повече: Гуен или Галена?

Остатъка от плажната визия на Гуен включваше фин черен топ, широки панталони в същия цвят, шапка и бели слънчеви очила.

Четете още: Гуен... Красива за Vogue